από Romilda Vane Κυρ Μαρ 04, 2012 4:06 pm
anthian9 έγραψε:
2. Ξεκίνησα να γράφω μια λίστα με τα ονόματα μελών που δεν ξέρω μπας και μάθω κανέναν.
1.

Κι εγω!
2.Δε θα το παραδεχομουνα αν δε διαβαζα το ποστ σου
3. Οταν με πιανει η τρελα μου, μπορω να γινω πολυ σπαστικη για τους γυρω μου και να γελαω μονη μου μ'αυτα που λεω, ενω οι ολοι οι υπολοιποι θελουν να με βαρεσουν/σκοτωσουν/εξαφανισουν. Και αυτο με κανει να γελαω ακομα πιο πολυ.

4. Δεν προκειται να κανω ενα πετυχημενο αστειο, αν το προσπαθησω. Αντιθετα οταν πω κατι ή ειρωνικο ή χαζο ή ξενερωτο ή που δε μου φαινεται αστειο θα σκασει καποιος στα γελια.
5. Ειμαι τεμπελα και μ'αρεσει να λιαζομαι στον ηλιο
![[angel]](/users/3315/35/65/62/smiles/371932.gif)
6. Ακομα περισσοτερο μ'αρεσει οταν εχει και θαλασσα εκει κοντα

7. Οταν αρχιζω ενα βιβλιο δεν το αφηνω απ'τα χερια μου μεχρι να το τελειωσω. Μου γινεται εμμονη. Κοιμαμαι, βλεπω στον υπνο μου την υποθεση. Ξυπνάω, κανω φιξιον την υποθεση μεχρι να σηκωθω απ'το κρεβατι ή μεχρι να με ξαναπαρει ο υπνος

8. Μ αρεσει να βγαζω τις φωτογραφιες στραβες. Μου φαινονται πιο καλλιτεχνηκες ετσι.

9.Ειμαι ντροπαλη με οσους δεν ξερω και δεν ανοιγομαι ευκολα.Δε λεω τη γνωμη μου, ουτε τα συναισθηματα μου αν ο αλλος μου δινει την εντυπωση οτι δεν τον ενδιαφερει ή αν δεν τον ξερω. Μερικες φορες εκνευριζομαι γι'αυτο και με πιανουν κρισεις κοινωνικοτητας και αδιακρισιας. Και καπου εκει γυρναω στο 3

10. Κανω μεγαλες προτάσεις και μου τη σπαει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Romilda Vane στις Σαβ Ιουν 22, 2013 5:08 pm, 1 φορά