Το πιο πιθανό είναι να έπαιζα ως φύλακας ή αμυντικός. Για κυνηγός ούτε λόγος. Και ο ανιχνευτής σαν θέση καλή είναι, αλλά έχει μεγάλη ευθύνη για την πορεία του παιχνιδιού και θέλει ταχύτητα, που δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω.
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 123 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Αριθμός μηνυμάτων : 5570 Ηλικία : 25 Location : Grand Budapest Hotel Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
Πίστευω οτι θα μου τεριαζε η θέση του ανιχνευτής γιατί είμαι παρατηρητικη και γιατι έχω γένικα καλη όραση αλλα και χτυπητης γιατι πίστευ οτι θα μου αρέση να πετάω με δύναμη μπάλες και να της ρίχνω πάνω στου άλλους
Ανιχνευτ Ρί γιατί θα προτιμούσα να ψάχνω για την Χρυσή Μπάλα παρά να πρέπει να στέλνω ή να αποκρούω τις υπόλοιπες εντάξει να αποκρούω κάποιες φορές θα χρειαζότανε γιατί μπορεί να μην προλάβαιναν οι χτυπητές αλλά να στέλνω δεν θα ήθελα με τίποτα Επίσης αυτό που θα μου άρεσε περισσότερο θα ήταν οτι θα συνέβαλε ενεργά στις νίκες της ομάδας μου αλλά χωρίς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να στρέφεται πάνω μου η προσοχή όλων Όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους παίκτες α